HomeOver onsAanbodDienstenContactVraag taxatie

U kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten voor de verkoop van uw woning, villa, landgoed of agrarisch vastgoed.

DE ALGEHELE VERKOOP - BEGELEIDING

Neemt u ons als NVM-makelaar in de arm om u te ondersteunen, adviseren en begeleiden bij het totale verkoopproces, dan kiest u de meest betrouwbare weg die zeker en zonder omwegen zal leiden tot succes.

Kies de meest betrouwbare weg die zeker en zonder omwegen zal leiden tot succes.

Neemt u ons als NVM-makelaar in de arm om u te ondersteunen, adviseren en begeleiden bij het totale verkoopproces, dan kiest u de meest betrouwbare weg die zeker en zonder omwegen zal leiden tot succes. Zo profiteert u van ons bouwkundig inzicht en kennis omtrent de vraagprijs. Per slot heeft ieder huis z'n specifieke omstandigheden en z'n eigen prijskaartje. U profiteert van het inzicht van de NVM-makelaar in de actuele plaatselijke marktomstandigheden om een reële en goede vraagprijs vast te stellen. Van de unieke mogelijkheden om snel en efficiënt serieuze gegadigden te vinden. Van de juridische kennis en van de ervaring met het afhandelen van de verkoop zelf. Kortom van onze vakkundige zorg en persoonlijke begeleiding tot en met de allerlaatste administratieve handeling.

HOE WERKT DE ALGEHELE BEGELEIDING NU IN DE PRAKTIJK ?

- Wanneer u uw huis in de verkoop geeft bij een NVM-makelaar, dan staat als eerste een beoordeling van uw woning op het programma, om de bouwtechnische staat te bepalen. Met ons inzicht in de onroerend goed markt in de regio kunnen wij daarna zonder moeite, uiteraard in overleg met u, een reële en goede vraagprijs vaststellen. Tegelijkertijd kunnen wij u redelijk nauwkeurig informeren over het uiteindelijke bedrag dat uw woning zal opleveren.
- Tijdens de inspectie hebben wij een waakzaam oog voor ogenschijnlijk kleine details die van grote invloed op het koopbedrag van de gegadigde kunnen zijn. Wij zullen u, in voorkomende gevallen, attenderen op een lekkende kraan, piepende deur, een los handvat of BV een rommelige garage. Het loont meer dan u denkt daar enige tijd, energie en misschien wat geld in te steken.

NVM uitwisselingssysteem

- Vervolgens informeren wij binnen 48 uur al onze collega's in de regio, die op hun beurt aspirant-kopers op uw woning attenderen. Daarbij maken wij gebruik van het unieke NVM-uitwisselingssysteem: in de centrale NVM- computer worden direct de gegevens en bijzonderheden van uw te koop aangeboden woning opgeslagen. Bovendien worden ook voortdurend de gegevens en wensen van woningzoekers in dit systeem ingebracht, vraag en aanbod worden dagelijks vergeleken en alle in aanmerking komende panden voor zoekers rollen er uit.
- Een manier om contact te zoeken met potentiële kopers van uw woonhuis is adverteren. Dagelijks staan de kranten vol met dergelijke advertenties. Wij zorgen voor de plaatsing en verzending daarvan.

Wat doen we verder nog?

Maar, adverteren is niet de enige mogelijkheid om uw woonhuis onder de aandacht te brengen. Bij ons makelaarskantoor presenteren wij uw woning uitgebreid met meerdere foto’s op onze internetsite www.makelaardijhoogeveen.nl .
- Voorts zijn er nog een groot aantal zaken die in een persoonlijk gesprek met u zullen worden doorgenomen. Als de mogelijke kopers bekend zijn en de onderhandelingen geslaagd zijn, dan moeten de mondelinge afspraken met de koper waterdicht en op juridisch verantwoorde wijze in de koopakte worden vastgelegd. Wij zullen hiervoor zorg dragen en zal de consequenties hiervan uitvoerig met u bespreken. De daadwerkelijke overdracht vindt bij de notaris plaats.
Vraag info ›

EEN NVM-MAKELAAR TREEDT SLECHTS OP VOOR ÉÉN PARTIJ; DE VERKOPER OF DE KOPER

Heeft u belangstelling voor een van onze diensten dan kunt u onderstaand aanvraagformulier gebruiken

Algemene vraag

  •   Doe het zelf verkoop
      Taxatie
      Huren van een woning
      Kopen van een woning
      Algemeen advies

Inhoud

HomeOver onsOnze dienstenVerkoopbegeleidingPrivacy statement

Wat kunnen wij voor u doen

TaxatiesVraag en aanbodDoe het zelf verkoop

Contactinformatie

Schuinedijk 3
7931 TM Fluitenberg
06-58885229
E-mail: [email protected]
KVK: 01172392
Btw nummer: NL001182658B58
NVM privacy verklaring

bouw en onderhoud:

menu