HomeOver onsAanbodDienstenContactVraag taxatie

Het verkopen van een woning of ander object doet men niet zomaar en vaak gaat zo'n beslissing met emoties gepaard.

Het verkopen van een woning

Het verkopen van een woning of ander object doet men niet zomaar en vaak gaat zo'n beslissing met emoties gepaard. Een woning waar bijvoorbeeld jarenlang in is gewoond zit meestal vol herinneringen waarvan afscheid genomen wordt. Het spreekt voor zich dat wij van Makelaardij Hoogeveen e.o. & Taxatieburo ook aan dit aspect aandacht geven om de verkoop zo prettig mogelijk te laten verlopen. Belangrijk daarbij is dat de opdrachtgevers goed weten wat ze kunnen verwachten.
Ik wil de woning verkopen ›

Het aankopen van een woning

Overal deskundig in zijn bestaat niet meer en zelf een huis aankopen brengt een steeds groter risico met zich mee. Deskundigheid is een vereiste! Als gerenomeerd en professioneel makelaar weten wij als geen ander wat er speelt in de markt en kennen de valkuilen en de trucs. Vraag hier uw gratis zoekopdracht aan.
Vraag advies over aankopen woning ›

Uw ideale droomhuis

Wij gaan absoluut niet over één nacht ijs en begeleiden u als cliënt van het eerste intakegesprek tot en met de definitieve ondertekening van het koopcontract. Desgewenst verzorgen we een deskundig rapport over de bouwkundige status van het onroerend goed. En zijn er nog vragen na aankoop? U kunt altijd bij ons terecht. 
Vraag hier een taxatie aan >

Wij zijn er voor u!

Zoekt u een woning of wilt u zich oriënteren? U kunt bij ons terecht voor advies en bemiddeling bij de aankoop indien u zelf een woning op het oog heeft, maar alleen de stap niet aandurft.
Heeft u vragen?

Inhoud

HomeOver onsOnze dienstenVerkoopbegeleidingPrivacy statement

Wat kunnen wij voor u doen

TaxatiesVraag en aanbodDoe het zelf verkoop

Contactinformatie

Schuinedijk 3
7931 TM Fluitenberg
06-58885229
E-mail: [email protected]
KVK: 01172392
Btw nummer: NL001182658B58
NVM privacy verklaring

bouw en onderhoud:

menu